Pravno obvestilo spletne strani www.recikliraj.si

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.recikliraj.si. Informacije in gradiva na omenjenem elektronskem naslovu so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine Petra Š., katerih vsebine so vključene v spletni portal recikliraj.si.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.recikliraj.si so informativne narave. Peter Š., se bo trudil za najboljše možno delovanje www.recikliraj.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.recikliraj.si. Vsi uporabniki uporabljajo www.recikliraj.si na lastno odgovornost.

Peter Š. ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.recikliraj.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Peter Š.tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe opreme in aplikacij, s katerimi je mogoče dostopati do stran. Peter Š.ne more biti odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali celo nezmožnosti uporabe www.recikliraj.si. Peter Š.se bo trudil se bo za pravilnost in ažurnost podatkov; te strani lahko spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Uporaba informacij in gradiv

Peter Š. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.recikliraj.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost Peter Š. za vse primere izključena. Pravno obvestilo lahko Peter Š. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki. Z uporabo podstrani pravno.htm ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi tudi strinjate.