PREDSTAVITEV (o nas)

Spletna stran recikliraj.si je nastala na osnovi dejavnosti skupine "ne vemo ne kod in ne kam :)" ljudi različnih poklicev in pogledov. Ustanovitelj in vodje skupine je g. Peter ŠINKOVEC, strokovnjak z večletnimi izkušnjami s področja vzdrževanja tiskarskih in knjigoveških naprav. Skupina sodeluje z mnogimi podjetji in strokovnjaki s področja tiska, priprave za tisk in dodelave.

Zasnovana na konceptu nudenja celovitih rešitev rabljenih naprav s področja tiska in z tiskom povezanih rešitev. Specializirani smo v trženju rabljenih grafičnih strojev. Strankam ponujamo široko paleto strojev za pripravo za tisk, tiskarskih strojev in strojev za dodelavo. Drugačnost naše storitve je celovit in inovativen pristop, saj potencialnega kupca obravnavamo kot bodočega partnerja s katerim bomo sodelovali pri njegovi nadaljnji rasti in razvoju.

vrednotE

  • znanje,
  • inovativnost,
  • timsko delo,
  • profesionalnost.

VODILO PODJETJA

Kakovost in kvaliteta temeljita na znanju, uporabi ustrezne tehnologije, uspešnemu zadovoljevanju potreb kupcev in skrbi za naravno okolje. Naš cilj so zadovoljni kupci, katerih pričakovanja izpolnjujemo s kakovostnimi storitvamiin predvsem upravičimo njihovo zaupanje.

vIZIJA

Postali bomo vodilni zaupanja vreden slovenski ponudnik rabljenih naprav in programskih rešitev na področju klasičnega offset tiska.

POSLANSTVO

Z znanjem in rabljenimi napravami spreminjamo želje v priložnosti.

moto

Predstavimo kar vemo, pokažemo kar znamo in naredimo kar se dogovorimo.

Osebna izkaznica podjetja:

Dolgo ime:
Kratko ime:
Naslov:
Naselje:
Pošta:
Upravna enota:
Statistična regija:
Matična številka:
Davčna številka:
Davčni zavezanec:
Transakcijski račun:

Pravno organizacijska oblika:
Število zaposlenih:
Registrski organ:
Datum vpisa:
Poreklo kapitala:
Vrsta lastnine: